Choklad

Choklad är något alldeles extra. Chokladen från Chokladkällan ska båda vara vacker och en njutning att äta. Tillverkningen är ett hantverk – dekoration av formar, temperering och gjutning av chokladskal och tillagning av fyllningar. Hantverkskunnande, kvalitetschoklad och naturliga smakämnen ger en exklusiva, utsökta chokladpraliner och chokladkakor.  Flera av de ingredienser, som jag arbetar med är krav- och rättvisemärkta. Allt eftersom jag hittar produkter av rätt kvalitet kommer jag att så långt möjligt byta ut resterande produkter.

Chokladpraliner är en färskvara och därför har jag inga praliner på lager. Istället kommer jag att med jämna mellanrum att tillverka praliner, vilka kommer att kunna förbeställas via webbplatsen.

Letar du efter en unik företagspresent eller t ex en lyxig bröllops- eller födelsedagspresent? Hör gärna av dig till Chokladkällan för beställning av skräddarsydda produkter.

Chokladkällan levererar praliner inom Sverige. Tänk på att det kan vara svårt att skicka choklad under sommaren. Företaget ansvarar inte för produkter som skadats under frakten.

Nästa chokladtillverkning

Nu finns möjlighet att beställa praliner till Alla hjärtans dag. Beställ senast den 9 februari för leverans innan den 14 februari.

Pralinsorter:

Mörk choklad & rom: skal i mörk choklad fyllt med mörk chokladganache med rom.

Pepparmint: skal i mörk choklad fyllt med en ganache av mörk mjölkchoklad smaksatt med pepparmintolja.

Jordgubbe: skal i mjölkchoklad fyllt med hemgjord jordgubbssylt på småländska jordgubbar och en ganache av mjölkchoklad med vanilj.

Standardask 6 bitar: 110 kr

Standardask 8 bitar: 140 kr

Standardask 12 bitar: 195 kr

Standardask 24 bitar: 365 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 6 bitar: 120 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 8 bitar: 150 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 12 bitar: 205 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 24 bitar: 375 kr

Frakt tillkommer. För den som har vägarna förbi Jönköping går det också bra att komma förbi och hämta upp askarna.

sv_SESvenska