Choklad

Choklad är något alldeles extra. Chokladen från Chokladkällan ska båda vara vacker och en njutning att äta. Tillverkningen är ett hantverk – dekoration av formar, temperering och gjutning av chokladskal och tillagning av fyllningar. Hantverkskunnande, kvalitetschoklad och naturliga smakämnen ger en exklusiva, utsökta chokladpraliner och chokladkakor.  Flera av de ingredienser, som jag arbetar med är krav- och rättvisemärkta. Allt eftersom jag hittar produkter av rätt kvalitet kommer jag att så långt möjligt byta ut resterande produkter.

Chokladpraliner är en färskvara och därför har jag inga praliner på lager. Istället kommer jag att med jämna mellanrum att tillverka praliner, vilka kommer att kunna förbeställas via webbplatsen.

Letar du efter en unik företagspresent eller t ex en lyxig bröllops- eller födelsedagspresent? Hör gärna av dig till Chokladkällan för beställning av skräddarsydda produkter.

Chokladkällan levererar praliner inom Sverige. Tänk på att det kan vara svårt att skicka choklad under sommaren. Företaget ansvarar inte för produkter som skadats under frakten.

Nästa chokladtillverkning

För tillfället finns inga färdiga praliner att beställa. Dock finns det möjlighet att specialbeställa praliner. Hör gärna av dig för mer information och offert.

Pralinsorter:

Standardask 6 bitar: 120 kr

Standardask 8 bitar: 150 kr

Standardask 12 bitar: 205 kr

Standardask 24 bitar: 375 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 6 bitar: 130 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 8 bitar: 160 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 12 bitar: 215 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 24 bitar: 385 kr

Frakt tillkommer. För den som har vägarna förbi Jönköping går det också bra att komma förbi och hämta upp askarna.

sv_SESvenska