Choklad

Choklad är något alldeles extra. Chokladen från Chokladkällan ska båda vara vacker och en njutning att äta. Tillverkningen är ett hantverk – dekoration av formar, temperering och gjutning av chokladskal och tillagning av fyllningar. Hantverkskunnande, kvalitetschoklad och naturliga smakämnen ger en exklusiva, utsökta chokladpraliner och chokladkakor.  Flera av de ingredienser, som jag arbetar med är krav- och rättvisemärkta. Allt eftersom jag hittar produkter av rätt kvalitet kommer jag att så långt möjligt byta ut resterande produkter.

Chokladpraliner är en färskvara och därför har jag inga praliner på lager. Istället kommer jag att med jämna mellanrum att tillverka praliner, vilka kommer att kunna förbeställas via webbplatsen.

Letar du efter en unik företagspresent eller t ex en lyxig bröllops- eller födelsedagspresent? Hör gärna av dig till Chokladkällan för beställning av skräddarsydda produkter.

Chokladkällan levererar praliner inom Sverige. Tänk på att det kan vara svårt att skicka choklad under sommaren. Företaget ansvarar inte för produkter som skadats under frakten.

Nästa chokladtillverkning

Inför Alla hjärtans dag (Valentins dag) den 14 februari finns det möjlighet att beställa praliner. Beställningen ska göras senast den 5 februari och pralinerna levereras 12-13 februari. 

Pralinsorter:

Chokladkola – hemgjord chokladkola i skal av mörk choklad

Jordgubbar & rom – mörk chokladfyllning med jordgubbsbitar marinerade i rom i skal av Rubychoklad 

Brynt smörkola – fyllning av vit choklad med karamell, brynt smör och äkta vanilj i skal av mörk choklad

Ingefära & dadlar (Visingsöpralin) – fyllning av mjölkchoklad med ingefära och bitar av dadlar från Persgården på Visingsö i ett skal av mörkchoklad

Standardask 6 bitar: 100 kr

Standardask 8 bitar: 130 kr

Standardask 12 bitar: 185 kr

Standardask 24 bitar: 355 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 6 bitar: 110 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 8 bitar: 140 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 12 bitar: 195 kr

Lyxask (kraftigare strukturlock) 24 bitar: 365 kr

Frakt tillkommer. För den som har vägarna förbi Jönköping går det också bra att komma förbi och hämta upp askarna.

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch sv_SESvenska